Omejitev odgovornosti

Družbe shranjenih podatkov ne posredujejo tretjim osebam v obliki, iz katere bi bili razvidni obiski in podatki posameznih uporabnikov, temveč kvečjemu v seštevku - denimo kot skupno število prikazov in klikov oglasov, ki ga lahko izvejo oglaševalci, ali kot skupne številke o obiskanosti strežnika, ki so lahko dane v javno rabo.

Naši oglaševalci imajo pravico dostopa do podatkov o dnevnem številu prikazov in klikov njihovih oglasov. Tudi tu gre za skupne številke.

Pškotki, ki vam jih pošlje in od vas prejema naš strežnik:
  • ne prenašajo podatkov z vašega računalnika nobenemu drugemu strežniku razen nazaj pošiljatelju;
  • ne prenašajo našemu strežniku nobenih podatkov razen tistega, ki ga je strežnik sam poslal uporabniku in se ob vsakem obisku vrne (enolične kode);
  • ne vsebujejo vašega osebnega imena, naslova, ... ;
  • ne morejo okužiti vašega računalnika z virusom ali ga kako drugače poškodovati;
  • ne omogočajo družbam, da bi izvedele, kaj razen obiskovanja našega strežnika sicer počnete na internetu ali izven njega;
  • ne omogočajo, da bi izvedeli vaše osebne podatke, če nam jih niste sporočili že sami.

Izbris podatkov

Če menite, da naš strežnik na podlagi podatkov, ki ste jih vnesli sami, hrani vaše podatke, za katere tega ne želite, lahko kadarkoli zahtevate, naj se ti podatki izbrišejo.

Izbris bo opravljen, takoj ko bo jasno, da ste resnično prav vi oseba, za katero zahtevate izbris podatkov.

Izbris podatkov lahko pomeni, da ne bo upoštevano vaše naročilo oziroma prijava.

Uporaba posredovanih podatkov s strani uporabnikov

Na spletnem strežniku, ki je tehnično in programsko varovan, se zbirajo tudi nekateri podatki, ki jih prostovoljno vpisujete v formularje po ločenih povezavah, glede na namen/po posamezni kategoriji posredovanih podatkov. Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost vseh osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo, ki nam bodo posredovani na podlagi izrecne privolitve posameznika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so pridobljeni.

PHPSESSID Osnovno delovanje spletnih strani na koncu seje pdjesenice-drustvo.si
__utma Parameter za vodenje statistik ogleda strani 2 leti pdjesenice-drustvo.si
__utmb Parameter za vodenje statistik ogleda strani 30 minut pdjesenice-drustvo.si
__utmc Parameter za vodenje statistik ogleda strani na koncu seje pdjesenice-drustvo.si
__utmz Parameter za vodenje statistik ogleda strani 6 mesecev pdjesenice-drustvo.si

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, nas kontaktirajte na plan.drustvo@siol.net.